Oldalak

2014. október 23., csütörtök

Prológus

Sziasztok! Most kezdem el életem első blogját. Úgy érzem, hogy először a szereplőkkel kéne megismerkednünk.
Sissy



Olivia Brooks: Ő egy nagyon tehetséges 14 éves lány. Szeret táncolni, de a karatet sem hanyagolja el. Mindenre odafigyel, és szeret barátkozni. Nem szereti ha valaki önző, vagy amikor a háta mögött beszélik ki.




Kevin Bride: Kevin szintén nagyon tehetséges 15 éves fiú. Szeret versenyszerűen kosarazni, és hobbiból úszni. Fiú létére szereti a lányokat és a különböző sapkákat. Nem szereti ha kinevetik, vagy ha bántják a barátait.




Hanna Wide: Hanna a legcsöndesebb lány. Viszont, ha éneklésről van szó, biztos nem fogja vissza magát. Nem szeret sokat beszélni, de a barátjaival nagyon jóban vannak.



Micheal Johnson: Micheal egy nagyon tehetséges focista. A kinézete miatt nagyon szeretik a lányok. Viszont ő nem a legszebbet választotta, hanem a legjobbat.




Vanessa Taylor: Ő a legvagányabb csaj az iskolában. Mindenben jeleskedik, de főleg gimnasztikában. Néha szereti megmondani amit gondol, ezzel a tulajdonságával jól is járt már, de rosszul is.




Christopher Daniel: A leghelyesebb srác a suliban. Nem csak a kinézete miatt szeretik, hanem mert okos, és kiválóan űzi a hokit. Szereti ha a középpontban van.



Rövid leírás: Hat legjobb barát a véletlen miatt kerülnek össze. 1 év ami felejthetetlen lesz. Csak egy a közös bennük: mindenki nagyon tehetséges valamiben. Egyetlen egy dolgot mindenkinél jobban tudnak. Lehet, hogy ez is az egyik oka annak, hogy összetalálkoztak.


Ennyi lenne mára, remélem megfogott titeket ez a kis szöveg. Szép napot mindenkinek.








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése